5 dingen die u moet weten voordat u een aannemer inhuurt

Afbouw Eindhoven

Bouwbedrijven moeten naar het grote geheel kijken, dat wil zeggen naar het eindproduct dat zij produceren of zullen produceren. Wat betekent dit? Goede verlichting zal niet voldoende zijn om de kosten te dekken die met de plannen en ontwerpen gemoeid zijn. Verlichtingskosten zitten verborgen in de projecttekeningen. Als u een verlichtingssysteem van goede kwaliteit wilt, zult u enige tijd moeten besteden aan het doornemen van een aantal complexe tekeningen. Vanuit het oogpunt van marktonderzoek kunnen we ook begrijpen dat hoogwaardige verlichting een toss-up is tussen bedrijfsmarketing, klantenondersteuning, ontwerpers en elektriciens. Hieronder volgen enkele voorbeelden op basis van stoepranden: 1. Een commerciële fabriek verkocht onlangs 1.250 extra lichtsystemen tegen een gemiddelde kostprijs van ongeveer $1000. Dit was Groei Ubuntu Company stelde vast dat ze een winstmogelijkheid hadden en rekende de kosten van de voorraad door aan de consument.

2. Een Succeeding Neighborhood Company brengt op één dag nog eens 5000 systeemplannen uit en verkoopt ze voor nog eens $1000 voor de totale betrokken kosten van $12.500. De buurtonderneming rekent op high-end marktonderzoek en zij weten dat een zeer aanzienlijk bedrag is uitgegeven om een bestaand systeem te bouwen dat zij niet bereid waren te kopen. Uiteindelijk betaalt het misschien niet voor het systeem, maar ook de resultaten met de verkoop zijn hoofdzakelijk in het voordeel van het bedrijf.

3. Een plaatselijke gieterij bouwde voorheen meer dan 1.700 verlichtingssystemen totdat zij geld hadden om de administratieve fout te herstellen die hen ertoe aanzette te investeren in verlichtingssystemen van betere kwaliteit. Niemand lijkt zich zorgen te hebben gemaakt over de kwaliteit van de duurzaamheid van de kwaliteit van hun product.

4. Een Notty Hospitalier bouwt binnen vijf jaar een ziekenhuis met een jaarlijks budget van $ bepaald bedrag dat in verhouding staat tot de omvang van het ziekenhuis. De architecturale plannen van maakten geen deel uit van het bod of de offerte voor het ziekenhuis, maar je ziet alleen een Muurschildering van Provider die aan de faciliteit wordt toegeschreven.

5. Een Notty Industrial Services Company was Productie Fout. Het architecturale gedeelte van het project is zeer belangrijk voor de manier waarop de rest van het gebouw in elkaar past, maar tegen de tijd dat je in staat bent om te bouwen verschijnen nietjes niet in de beoordelingen. De huidige aanbieders kondigen aan dat zij de componenten van geïnstalleerde producten in nieuwe plannen zullen inbouwen, zelfs als andere componenten niet aan de door anderen vereiste minimumkwalificaties voldoen.

6. Een Notty-bouwbedrijf huurde arbeiders in en betaalde een ander bedrijf om de elektrische installatie te doen. Zij moesten een andere aannemer betalen voor arbeidersfuncties en twee verschillende aannemersbedrijven betalen om het elektrische werk te doen. Het lijkt erop dat de ontwerpen en afbouw zijn uitgevoerd door een derde partij die geen relatie heeft met het bedrijf waarvan de werknemers zijn ingehuurd.

7. Een Notty Night Club huurde een elektro-adviseur in om hun etablissement van kabels te voorzien. Deze regeling bleek te zijn uitgewerkt tussen het bedrijf en de consultant. Zodra de consultant was betaald, werd de entiteit door de eigenaar ingehuurd om het elektrische project uit te voeren.

8. Een Notty ziekenhuis was bezig met de bedrading van zijn nieuwe Burton chloor Mississippi ziekenhuis in Centralasse, Mississippi. In deze situatie was er sprake van een dubbelrol tussen het consultancybedrijf en het ziekenhuis. De consultants maakten zich zorgen over de positie van de consultant en hun vermogen om het gehele project te overzien. Het oude gezegde is waar: “Als je je huis niet kunt onderhouden en je betere belangen niet kunt behartigen, vlucht dan.” In het geval van de ziekenhuizen was de tijd gekomen om het eerder te doen dan de andere partijen. Als u uw relatie met uw adviseur niet wilt onderhouden, moet u een relatie onderhouden met uw aannemers: maak regelmatig afspraken om de plannen voor uw project te bespreken. Als u tijdens de planningsfasen niet belt om met uw adviseur of uw aannemers uw status te bespreken, zal dat van invloed zijn op de uitvoering van dat project. U zult zich meer op uw gemak voelen bij uw aannemers naarmate uw relatie vordert, Wees niet zo op uw gemak als uw aannemers voortdurend slechte prestaties van uw woekeraars krijgen. Zorg ervoor dat u het werkelijke doel van uw consultant kent en zijn/haar relatie tot uzelf en uw project. Beoordeel ruim voor u inhuurt. Welke aannemer zou u willen inhuren? Wat mankeert er aan de aannemer? Doen ze opnieuw uw vorige klanten? Garandeert hij/zij goede prestaties voor de Tapijtliquidator, of bevelen ze alleen een product aan dat ze voor iemand anders hebben gemaakt? Houd in gedachten dat u de enige controle zult hebben over de prestaties van uw adviseurs voor dat project.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.