Hoe organiseer je een landmark eigendom

Monument verbouwen

 

Hier volgen enkele punten waarmee u rekening moet houden als u overweegt een bezienswaardigheid te renoveren, zoals een buitenbeeldhouwwerk, een standbeeld of een openbaar kunstwerk: Het is allemaal heel legaal. De wetten en voorschriften zijn afhankelijk van het gebied waarin u woont. Neem contact op met uw gemeente als u denkt dat u in een situatie verkeert waarin u een vergunning nodig hebt.

Raadpleeg de plaatselijke afdeling parken om te weten te komen wat er precies nodig is om uw eigendom in goede staat te houden met het oog op het behoud van het bouwwerk. De National Parks Service heeft uitstekende informatie op hun website waarin de wettelijke vereisten voor monumenten verbouwingen worden uiteengezet. In sommige situaties zult u een bouwvergunning moeten aanvragen, afhankelijk van wat voor soort verbouwing u doet en de vintage status van het pand. Als u een rotsblok leegmaakt en terugplaatst in de groeve of als u een stuk rots vervoert voor een uitzet, hoeft u misschien geen vergunning aan te vragen. Raadpleeg de ambtenaren van de bouwinspectie in uw regio om te weten te komen of uw pand een rijksmonument of een regionaal monument is. In sommige gebieden zijn gebouwen verplicht hun eigen vergunningen te hebben, en u zult een nummer krijgen om uw eigendom te controleren. Het nummer zal u vertellen welke bouwvergunningen u moet hebben voor dat pand.U zult ook een planning moeten maken om uw activiteiten tijdens de renovatie te bepalen

Door overleg te plegen met de National Parks Service en/of groeperingen voor de instandhouding van onroerend goed kunt u bepalen wat er moet worden gedaan om het onroerend goed als monument in stand te houden als het onder de bescherming van nationale monumenten valt.Als u activiteiten plant zoals landschapsarchitectuur, antiek opkuisen en gewoon structuren opruimen, moet u een vergunning aanvragen, afhankelijk van het soort activiteit.  Praat met je buren over het onverwachte bezoek Sommige eigendommen kunnen een bron van ergernis zijn voor hun buren, vooral als u een midden-oosten merkteken of uithangborden hebt. Het is niet wenselijk om problematische situaties te veroorzaken, dus praat met hen, want uw activiteiten worden door hen gewaardeerd en kunnen vonken of aandacht veroorzaken. Als de plaatselijke verordeningen en verenigingen van huiseigenaars het toelaten, moet u hen met respect douchen als ho van plan is uw eigendom te bouwen of te herstellen, maar het is belangrijk te weten dat deze streken gewoonlijk geen projecten goedkeuren. Wees je altijd bewust van je omgeving.

Wanneer u een huis renoveert, moet u op de hoogte zijn van het stads- of regionaal beleid dat wordt gegenereerd met betrekking tot historische of historische huizen Bescherm jezelfDoor dit advies op te volgen helpt u het risico van toekomstige problemen te verminderen, want als u een gesprek voert met iemand die het niet met u eens is, kan het een probleem worden. Het kost u tussen de 20 en 60 minuten om een vergunning te krijgen. Verkrijg de juiste bouwvergunningen van uw plaatselijke stad. U zult formulieren nodig hebben waar u de exacte afmetingen (uddled?) van uw project moet opgeven. Bijvoorbeeld als u  een garage van 14 vierkante voet wilt, heeft u een bouwvergunning nodig.Zoek uit of de stad voor soortgelijke projecten in uw omgeving heeft gezoneerd.Renovatie van uw huis kan de grootste impact hebben op de esthetische uitstraling van uw huis en eigendom ook, en als  gevolg daarvan moet u zich  bewust zijn van hoe je een goede curb appeal te creëren. U wilt dat uw huis een plek is waar u zich prettig voelt, en niet een plek waar u zich zorgen maakt over dingen.

Soms kan renoveren een goed alternatief zijn voor verhuizenDit is een weinig opleverende optie, maar kan de wachttijd, de stress en de kosten van uw project verminderen. Het kan u ook net genoeg ruimte geven van wat u zoekt.  Uw huis renoveren kan een goed alternatief zijn voor misschien verkopen. Ontwerp uw renovatieproject in fasenAls uw project duur is, is dat vaak het geval, maar als u het niet allemaal in één keer kunt financieren, gebruik dan de fasebenadering. Het is vrij gebruikelijk om een kamer of twee te ontwikkelen, het geld te gebruiken om een ongewenste garage om te bouwen tot een mediaruimte, of een veranda om te bouwen tot een kleine kunststudio. U zou het geld zelfs kunnen gebruiken voor het volledig inrichten van uw huis of kantoor. 2. Bepaal het aantal afbraak-, elektrische, loodgieterij-, beveiligings- en verlichtingssystemen die u wilt verbouwen. De prijs van een project verschilt sterk naargelang het soort renovaties of wijzigingen dat u uitvoert. Dit is een uiterst belangrijke stap.3.Onderzoek vechtparagraaf De gemakkelijkste en minst kostbare manier om voor een constructie te betalen is met een gebouw Rita ( belichaamde kosten Bijvoorbeeld, peanut Tile Lee toevallig  kunt huren goedkoop prijs,  bijvoorbeeld, Alcon Construction voor uw slaapkamer renovatie alleen. Echter, dit is betekent niet dat je een perfect resultaat zal krijgen. 5. Onderzoek in de stad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *